Cart

Your cart is currently empty.

Cermin Mata Anti Blue Light untuk Anak

Cermin Mata Anti Blue Light untuk Anak

Safer optics cermin mata anti blue light | Paling risau bila dedahkan anak dengan gadget. Risau takut mata anak jadi rabun dek kerana blue light yang ada pada gadget, walaupun umi sentiasa hadkan penggunaan gadget pada dia tetap ada kerisauan juga. Ini yang biasanya kita risaukan bila selalu dedahkan anak...

Read More
SaferOptics Anti-Blue Light Eyewear Melindungi Mata Kanak-Kanak Dari Skrin dan Peranti Digital

SaferOptics Anti-Blue Light Eyewear Melindungi Mata Kanak-Kanak Dari Skrin dan Peranti Digital

SaferOptics Anti-Blue Light Eyewear Melindungi Mata Kanak-Kanak Dari Skrin Digital |  Sebagai seorang ibu, sukar nak halang anak daripada melihat gadget langsung sebab mereka ni lahir pada generasi kini yang memang celik digital. Bukan macam zaman ena dulu main kat parit.hehe. Sangat risau bila tengok anak menghadap skrin TV dan...

Read More
SaferOptics Anti Blue Light Glasses Melindungi Mata Anak Anda

SaferOptics Anti Blue Light Glasses Melindungi Mata Anak Anda

Dalam dunia serba moden hari ini, boleh dikatakan semua orang mempunyai dan menggunakan telefon pintar.  Penggunaan telefon ini tidak terhad kepada kepada golongan dewasa sahaja malahan kanak kanak juga. Dari orang tua, orang muda, anak anak sekolah menengah, sekolah rendah memang kebanyakan dari mereka menggunakan telefon pintar samaada untuk kerja, kerja...

Read More
Safer Optics Anti-Blue Light Eyewear Cermin Mata Selamat Untuk Anak-anak

Safer Optics Anti-Blue Light Eyewear Cermin Mata Selamat Untuk Anak-anak

Anak-anak zaman sekarang semuanya pandai main gajet. Kebanyakannya suka tengok video dan juga main game. Ada juga yang suka swafoto. Jarang nak jumpa yang tak suka dengan gajet. Pantang nampak handphone. Berebut nak tengok sama. Sebab mak ayah mereka pun selalu pegang gajet je kat tangan tu kan? Ha... termasuklah...

Read More
translation missing: en.general.search.loading