Cart

Your cart is currently empty.

Safer Optics Anti-Blue Light Eyewear Cermin Mata Selamat Untuk Anak-anak

Safer Optics Anti-Blue Light Eyewear Cermin Mata Selamat Untuk Anak-anak

Anak-anak zaman sekarang semuanya pandai main gajet. Kebanyakannya suka tengok video dan juga main game. Ada juga yang suka swafoto. Jarang nak jumpa yang tak suka dengan gajet. Pantang nampak handphone. Berebut nak tengok sama. Sebab mak ayah mereka pun selalu pegang gajet je kat tangan tu kan? Ha... termasuklah...

Read More
How SaferOptics Saved My Daughter's Vision

How SaferOptics Saved My Daughter's Vision

As a mom, I was quite skeptical at first. Would these glasses cause harm to my girl's eyes? πŸ‘€ As those old aunties say, "Kids shouldn't wear glasses because it will spoil their eyes." Who on earth thought of that? 🀷 Anyway, I loved all the cute designs in SaferOptics...

Read More
Cermin Mata Anti Blue Light SaferOptics - Lindungi Mata Anak Anda

Cermin Mata Anti Blue Light SaferOptics - Lindungi Mata Anak Anda

Sejak PKP, anak-anak CN memang tidak lekang dengan handphone masing-masing. Kalau si abang dengan alasan kelas online, adiknya pulak sibuk nak tengok youtube sebab jeles abang asyik tengok handphone je. Walaupun CN bagi sorang satu handphone, tetap ada limit masa. Yela, bahaya terlalu lama dengan handphone, risau mata rosak. Mujur...

Read More
Review Safer Optics Anti Blue Light Eye Wear

Review Safer Optics Anti Blue Light Eye Wear

Setiap hari kita buka hadiah yang paling indah iaitu sepasang mata kita. Huda didik anak-anak jaga mata dengan sebaiknya supaya mata mereka sentiasa sihat dan bebas masalah mata sampai besar kelak. Maka, minggu lepas huda belikan The Arifs Safer Optics Anti Blue Light Eye Wear untuk kegunaan mereka apabila bermain...

Read More
translation missing: en.general.search.loading